Διαφημίζουν όπλα στην Βουλή για την προστασία των γυναικών! - Point of view

Εν τάχει

Διαφημίζουν όπλα στην Βουλή για την προστασία των γυναικών!




Μια μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα περίμενε τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, όταν στις θυρίδες τους βρήκαν έναν κλειστό ονομαστικό φάκελο που περιείχε μία επιστολή, ένα DVD και ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για… όπλα.
Το συγκεκριμένο υλικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά, είχε σκοπό να πείσει τους βουλευτές να εισαχθεί το  καινούριο όπλο αβλαβούς αδρανοποίησης ρωσικής προέλευσης ΟSA στην ελληνική αγορά που ήδη έχει προταθεί στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της τελικής εισήγησής και λήψης της σχετικής απόφασης, ενώ ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες επιτροπές. Το όπλο είναι μικρού βεληνεκούς, με ακίνδυνα φυσίγγια που προκαλούν στιγμιαίο σοκ, λιποθυμία και μώλωπες.
Πιο συγκεκριμένα, το βλήμα είναι πλαστικό, το όπλο ασφαλές, ενώ τηρεί προδιαγραφές από Κεντρικό Επιστημονικό Ινστιτούτο της Μόσχας. Ενδείκνυται κυρίως για το «ευάλωτο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού», όπως αναφέρει το φυλλάδιο, πράγμα που έκανε τις γυναίκες του κοινοβουλίου να εξοργιστούν.
via

Pages