Πώς μια σχέση εξ΄ αποστάσεως κρεμάει; - Point of view

Εν τάχει

Πώς μια σχέση εξ΄ αποστάσεως κρεμάει;





Αν μιλήσουμε σε γενικό βαθμό για τις σχέσεις, ισχύει ότι είναι αρκετά περίπλοκες και δύσκολες. Αυτό συμβαίνει γι’ αρκετούς και διάφορους λόγους, είναι που τα ζευγάρια βρίσκουν πάντα κάτι στον άλλον και τσακώνονται. Και γι΄αυτό συνήθως φταίει η υπερβολική ζήλια ή και απιστία. Πού το συναντάμε όμως αυτό πιο συχνά;

Φυσικά στις σχέσεις εξ’ αποστάσεως. Διότι εκεί ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο ή το internet και δεν υπάρχει κανενός είδους επαφή. Υπάρχει βέβαια η λύση του να συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα ή και τον μήνα. Όμως όλη αυτή η ταλαιπωρία «σκοτώνει» τον έρωτα. Πόσο μάλλον όταν μένεις εσύ ή το αγόρι σου σε δικό σας σπίτι και ζείτε γενικότερα μόνοι σας.

Συναντάτε κάθε μέρα καινούργιο κόσμο και όλο και κάποιος ενδιαφέρων τύπος θα σε πλησιάσει ή αντίστοιχα αυτόν. Αυτό όμως που θα σε κάνει να μην αντέξεις και να τον απατήσεις είναι η έλλειψη χαδιών και φιλιών και του να έχεις κάποιον δίπλα σου (να περνάτε την ώρα σας). Ειδικά για το αγόρι η δυσκολία του να μην κάνει τίποτα με μια άλλη κοπέλα είναι μεγαλύτερη, καθώς σαν άντρας και αυτός αποζητάει και σκέφτεται πιο πολύ το σεξ. Επομένως, αν έρθει μια γυναίκα και του κάνει «χαδάκια» θα του είναι πολύ δύσκολο ν’ αντισταθεί μετά από τόσο καιρό χωρίς να έχει κάποια κοπέλα δίπλα του και πάνω απ’ όλα χωρίς να κάνει σεξ.

Όλη αυτή η «έλλειψη» είναι λογικό να σου δημιουργεί μια ανασφάλεια, γιατί δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην πραγματικότητα. Αν δηλαδή σου λέει αλήθεια ότι βγήκε μια απλή βόλτα με τους φίλους ή είναι με κάποια άλλη. Προφανώς το να ζηλεύει ή να απατήσει κάποιος σε μια τέτοια σχέση είναι αναμενόμενο και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Παρόλαυτά επιτυχημένες σχέσεις από απόσταση υπάρχουν και μπορούν να «επιβιώσουν» όσο θα υπάρχει η θέληση στο να μείνετε μαζί.

Pages