Οι σκέψεις και το συναίσθημα δημιουργούν τη ζωή - Point of view

Εν τάχει

Οι σκέψεις και το συναίσθημα δημιουργούν τη ζωή




Η σκέψη είναι η βάση για όλη τη δημιουργία. Τα πάντα ήταν σκέψη σε ύπαρξη. Ακόμα και όλα τα φυσικά αντικείμενα, τα οποία έχουν φτιαχτεί από άλλους, προϋπήρξαν ως σκέψη πριν μετατραπούν σε ύλη.

Είστε ο δημιουργός της εμπειρίας σας και είναι ο τρόπος που σκέφτεστε που δημιουργεί το πώς θα βιώσετε τη ζωή. Η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη και η ύλη είναι συμπυκνωμένη ενέργεια. Έτσι λοιπόν, τα πάντα στον κόσμο της ύλης είναι το αποτέλεσμα της σκέψης.

Ολόκληρος ο κόσμος σας, όλος αυτός ο κόσμος που τον προσλαμβάνετε σαν αληθινό και πολύ ζωντανό, είναι ενέργεια, η οποία έχει συμπυκνωθεί σε μορφή από την σκέψη. Και είναι τόσο πραγματικός, όσο εσείς επιθυμείτε να τον κάνετε.

Συλλογικά η ανθρωπότητα και άλλα είδη δημιούργησαν αυτή την πραγματικότητα, αυτή τη διάσταση της ύπαρξης, έτσι ώστε να δημιουργήσουν άλλη μία μοναδική εμπειρία. Αυτή είναι η εμπειρία που ονομάζεται Γη. Ο καθένας από σας έχει τη δύναμη να δημιουργήσει οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που θέλει μέσα από αυτό που σκέφτεται.

Όλη η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη και καθώς η ύλη είναι ενέργεια και αυτή επίσης θα ακολουθήσει τη σκέψη. Η ταχύτητα με την οποία τα πράγματα ακολουθούν την σκέψη πάνω στο γήινο πεδίο εξαρτάται από την προσοχή σας, την ικανότητα και την εξάσκηση.

Δεν παίζει κανέναν ρόλο πόσες πολλές αρνητικές σκέψεις πιθανόν να έχετε κάνει στο παρελθόν – είναι οι σκέψεις που κάνετε αυτή την στιγμή οι οποίες έχουν τη δύναμη.

Οι σκέψεις είναι ενέργεια και όπως όλες οι ενέργειες, ελκύουν παρόμοιες ενέργειες στους εαυτούς τους.
Αυτή είναι η Αρχή της Συνήχησης. Αυτό το οποίο σκέφτεστε, έχει μιαν αντίστοιχη συνήχηση ή ενεργειακό ταίριασμα αν θέλετε, με πολλά αντικείμενα και καταστάσεις.

Καθώς ολόκληρο το σύμπαν είναι ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της ύλης που συνθέτει κι αυτό το κείμενο, αυτή η αρχή ισχύει για καταστάσεις, υλικά αντικείμενα και ανθρώπους. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο τον βιώνετε, όπως επίσης και τα αντικείμενα και τους ανθρώπους που παρουσιάζονται στη ζωή σας…

“Το μυαλό μας μαγνητίζεται από τις κυρίαρχες σκέψεις που κάνουμε. Μια σκέψη ονομάζεται “κυρίαρχη” όταν επαναλαμβάνεται συνέχεια. Αποκτά μια δύναμη που στην ψυχολογία την ονομάζουμε “πεποίθηση”. Είναι τόσο δυνατή που επενεργεί σαν φίλτρο που φιλτράρει όλα όσα βιώνουμε και αντιλαμβανόμαστε. Γίνεται ένας “μαγνήτης”. Κι αυτοί οι “μαγνήτες” προσελκύουν προς το μέρος μας τις δυνάμεις, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις της ζωής που είναι εναρμονισμένες με τις κυρίαρχες αυτές σκέψεις μας.”  - Napoleon Hill



Για να μην μπερδεύεστε: Οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα, τα συναισθήματα δημιουργούν σκέψεις. Μπορείτε να σκέφτεστε οτιδήποτε θέλετε, θετικό η αρνητικό... Αν το κάνετε χωρίς κανένα απολύτως συναίσθημα, τότε οι σκέψεις σας είναι "ουδέτερες" και δεν είναι δημιουργικές. Αυτό που έχει σημασία είναι το συναίσθημα που εκπέμπετε με τις σκέψεις σας.



Είστε πιο δυνατοί από ο,τι μπορείτε να φανταστείτε. Έχετε όλο το σύμπαν στη διάθεση σας. Είστε σαν ένα ραδιόφωνο που μπορεί να συντονιστεί με οποίο σταθμό του αρέσει, με οποιαδήποτε συχνότητα. Είναι η εστίαση σας, η προσοχή σας που επιλέγει το «σταθμό» και η συναισθηματική σύνδεση σας που σας κράτα σε ένα χώρο και λαμβάνετε τις ίδιες συχνότητες ξανά και ξανά.


Αυτό είναι καλή είδηση! Αυτό σημαίνει ότι με την εστίαση και την προσοχή σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ενέργειες με τις οποίες θα "συντονιστείτε". Αε τη χαρά σας, το πάθος σας, τον ενθουσιασμό σας, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να συντονιστεί με μία νέα συχνότητα, μία νέα μορφή ενέργειας, και ως εκ τούτου με νέες δυνατότητες στη ζωή σας.

Σκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα σας, είτε για τον εαυτό σας η τη ζωή. Ρωτήστε τον εαυτό σας, "ποσό πρόθυμος είμαι να διατηρήσω την κατάσταση που δεν μου αρέσει; Είμαι πρόθυμος να κάνω την συναισθηματική εργασία για να την αφήσω να φύγει; Είμαι πρόθυμος να συντονιστώ με μία πιο ευτυχισμένη ζωή;" Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Μερικές φορές τα παράπονα σας προμηθεύουν με συντρόφους που μοιράζονται την ίδια ενέργεια μαζί σας. Μερικές φορές τα παράπονα σας κάνουν να νιώθετε μίαν άβολη βολή. Είστε εξοικειωμένοι μαζί τους. Σας κρατάνε σε μία πραγματικότητα που σας είναι γνωστή. Και έτσι, αν και οι περισσότεροι από εσάς θα πείτε «ναι! Θέλω μία καλύτερη πραγματικότητα!" Χρειάζεται απίστευτη ειλικρίνεια για να αναγνωρίσετε ότι δεν είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε το γνωστό, το παλιό, και τις άνετα άβολες καταστάσεις στις οποίες έχετε συνηθίσει.

Φανταστείτε ότι είστε ένα ραδιόφωνο η μία τηλεόραση και μπορείτε να συντονιστείτε με κάθε πραγματικότητα που σας αρέσει! Στη συνεχεία, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας κάθε μέρα για να φανταστείτε τον εαυτό σας σε αυτή τη νέα και καλύτερη πραγματικότητα. Φανταστείτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Φανταστείτε τη χαρά! Την αφθονία! Την ευκολία! Τη χάρη! Την αγάπη! Και κάθε φορά που πιάνετε τον εαυτό σας να επιστρέφει στην παλιά σας πραγματικότητα και να συντονίζεται με ο,τι δεν θέλετε, αλλάξτε και πάλι το συντονισμό και "συντονιστείτε" με αυτό που σας αρέσει. Αυτό θα σας πάρει χρόνο, θέλει υπομονή και πρακτική! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό μίας όμορφης πραγματικότητας. Να ξέρετε ότι το σύμπαν δεν κάνει διάκριση μεταξύ της αληθινής πραγματικότητας και της φαντασίας - διαβάζει και συντονίζεται με την ενέργεια που εκπέμπετε - συνειδητά η ασυνείδητα. Η ενέργεια προς τα έξω ισούται με την ενέργεια που επιστρέφει. Όσο πιο συνειδητά "συντονίζετε" την ύπαρξη σας με την πραγματικότητα που επιθυμείτε, τόσο πιο όμορφη θα είναι η πραγματικότητα που θα δημιουργήσετε.

Είστε ισχυροί, φίλοι μου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας και ξεκινήστε άμεσα τον συντονισμό σας με μία «καλύτερη και πιο ευτυχισμένη πραγματικότητα». Δουλέψτε για τη ζωή που πραγματικά ονειρεύεστε. Έχετε τη δύναμη. Η θεία αγάπη και όλα αυτά που συμπεριλαμβάνει είναι μέσα και γύρω σας, ρέουν προς εσάς, και από εσάς.



Pages