Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους! - Point of view

Εν τάχει

Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους!





Τους θαυμάζω που δεν εκφράζονται από μπορεί, ίσως, δε ξέρω, θα δούμε! Και γιατί να εκφραστούν άλλωστε από αυτά ; Αφού δεν τους καλύπτουν.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν… γιατί όσοι δε ξέρουμε είμαστε ανόητοι! Τους θαυμάζω γιατί δε θα δειλιάσουν να προτιμήσουν το τίποτα, όταν δεν μπορούν να έχουν το όλα!

Τους θαυμάζω γιατί δε χάνουν τον εαυτό τους. Δε μένουν κάπου απλά για να μείνουν! Δε μένουν όπου δε τους θέλουν! Συμβιβάζονται για τους ίδιους και όχι για τους άλλους! Συμβιβάζονται με τους ίδιους και με τους άλλους, επειδή το θέλουν οι ίδιοι και όχι επειδή τους το επέβαλλε κάποιος!

Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους γιατί το να επιλέξουν το τίποτα από το ντεμί, είναι ζόρι και δε φοβούνται τα ζόρια!

Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι εκείνοι που έχουν τα πραγματικά κότσια! Είναι εκείνοι, οι οποίοι δε βολεύονται, όταν κάτι δεν τους καλύπτει!

Τους θαυμάζω γιατί δεν προσπαθούν να αλλάξουν τους άλλους! Δεν τους ενδιαφέρει εξάλλου! Στόχος τους είναι να δουν κατά πόσο μπορούν να δεχτούν τον άλλο όπως είναι!

Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς, όχι μόνο απέναντι στους άλλους, αλλά κυρίως απέναντι στον εαυτό τους!

Τους θαυμάζω γιατί ξέρουν να αγαπάνε και γιατί δε φοβούνται να δώσουν και να πληγωθούν!

Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους και όταν τους συναντάω τους δίνω συγχαρητήρια! Μακάρι να ήμασταν όλοι σαν αυτούς! Οι υπόλοιποι ; Απλά με αφήνουν αδιάφορο…


via

Pages