Μάθε να ζεις για σένα - Point of view

Εν τάχει

Μάθε να ζεις για σένα





Μερικοί από εμάς είμαστε τόσο προσκολλημένοι με το κοινωνικό σύνολο και μάλιστα με έναν τρόπο που αντί να κάνουμε αυτό που θέλουμε, κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε. Οι ατελειώτες υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσουμε σκοτώνουν το πάθος που έχουμε μέσα μας και αυτό μας οδηγεί με λάθος τρόπο σε έναν τύπο καριέρας ο οποίος δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτός που πάντα επιθυμούσαμε.

Σήμερα το χρήμα και μόνο αυτό έχει γίνει ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Αν και τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά ειδικά τη δύσκολη εποχή που ζούμε, δεδομένου ότι με αυτά μπορούμε να ζήσουμε, να τρεφόμαστε, να προσφέρουμε στην οικογένεια μας, η ουσία είναι ότι πέρα από αυτό, δεν είναι εκείνα τα οποία μπορούν να μας κρατήσουν “ζωντανούς” μέσα μας.



Το βασικό συστατικό που “ξυπνάει” και αναζωογονεί τα ανθρώπινα μας είνα το πάθος. Με αυτό μπορούμε να ξυπνήσουμε το πρωί και να ξέρουμε ότι έχουμε έναν μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή μας, τον οποίο πρέπει να υπηρετήσουμε με έναν απόλυτα ανθρώπινο τρόπο.

Δεν πρέπει να υποκύψουμε σε έναν τρόπο σκέψης που ορίζει ότι τα χρήματα είναι ο μοναδικός σκοπός της ζωής μας. Η άποψη αυτή είναι μέτρια και συνάμα αφελής. Αντίθετα θα πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες με σκοπό να εκπληρώσουμε τα πιο φιλόδοξα και τρελά όνειρα μας.

Έχουμε μόνο μια ζωή και συνεπώς μία ευκαιρία να είμαστε και να νιώθουμε ζωντανοί, έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να τη σπαταλάμε σε ασήμαντες προσπάθειες.



Πρέπει να ζήσουμε τη ζωή που πάντα θέλαμε!



via

Pages